TDM horses
Tel: 0478/24.20.91
tdemeersseman@gmail.com

Lidgeld 2023

Stal Pachtershof heeft zich als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen (PSV). Dit zal ons:

  • meer mogelijkheden bieden voor het organiseren van diverse activiteiten
  • de gelegenheid geven om onze leden via ons te laten verzekeren

Het lidgeld voor 2023 bedraagt:

  • 10 euro: clublid Stal Pachtershof (= steunend lid, U bent dan wel NIET verzekerd)
  • 30 euro: clublid + lid PSV en C-verzekering
  • 46 euro: clublid + lid PSV en CI-verzekering

Competitieve ruiters kunnen lid worden van stal Pachtershof (10 euro) waardoor ze via Equibel toegang krijgen voor de hernieuwing van hun licentie. Ruiters die voor de eerste keer een competitieve licentie willen afsluiten kunnen tevens lid worden van stal Pachtershof (10 euro) en vervolgens hun licentie aanvragen via het online aanvraagformulier op de site van PSV.

Alle verzekeringen voorzien dekking in lichamelijke ongevallen (LO) en burgerlijke aansprakelijkheid (BA), binnen de polisvoorwaarden tenzij anders vermeld. Zie PSV voor meer uitgebreide toelichting.

Voor de gestalde klanten en onze ponyruiters is het lidmaatschap + C-verzekering VERPLICHT. Voor de gestalde klanten en alle andere klanten adviseren wij een CI verzekering.

Wat dekt de basis en de uitbreidingsverzekering ?

C-verzekering (= basisverzekering):

  • Deze verzekering dekt alle activiteiten georganiseerd door Stal Pachtershof (lessen, stages, begeleide wandelingen, wedstrijden, uitstap, …)
  • De kostprijs van het lidmaatschap PSV + verzekering bedraagt 20 euro

Uitbreiding I–verzekering :

  • Deze verzekering is noodzakelijk voor activiteiten buiten clubverband (vb. alleen gaan wandelen of alleen in de piste rijden) - Dekt LO en BA tijdens poetsen, opzadelen, rijden en afzadelen paard. Ook tijdens het laden en lossen op weg van en naar een activiteit
  • Deze verzekering is sterk aan te raden voor mensen met eigen paarden
  • De kostprijs voor deze uitbreiding bedraagt 16 euro

U wordt lid door onderliggend inschrijvingsformulier te downloaden via PC/laptop en volledig ingevuld terug te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de betaling (afhankelijk van uw keuze 10, 30 of 46 euro) te storten op rekening van TDM Horses BE33 0017 8550 3046 met vermelding van "lidgeld 2023 + naam lid". Uw lidmaatschap zal u per mail door PSV worden bevestigd. Wij verwijzen ook naar de website van Paardensport Vlaanderen voor alle bijkomende info.