Tel: 0478/24.20.91   -    info@tdmhorses.be

Stal Pachtershof heeft zich als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen (PSV). Dit zal ons:

  • meer mogelijkheden bieden voor het organiseren van diverse activiteiten
  • de gelegenheid geven om onze leden via ons te laten verzekeren

Het lidgeld voor 2024 bedraagt:

  • 10 euro: clublid Stal Pachtershof (= steunend lid, U bent dan wel NIET verzekerd)
  • 30 euro: clublid + lid PSV en C-verzekering
  • 46 euro: clublid + lid PSV en CI-verzekering

Competitieve ruiters kunnen lid worden van stal Pachtershof (10 euro) waardoor ze via Equibel toegang krijgen voor de hernieuwing van hun licentie. Ruiters die voor de eerste keer een competitieve licentie willen afsluiten kunnen tevens lid worden van stal Pachtershof (10 euro) en vervolgens hun licentie aanvragen via het online aanvraagformulier op de site van PSV.

Alle verzekeringen voorzien dekking in lichamelijke ongevallen (LO) en burgerlijke aansprakelijkheid (BA), binnen de polisvoorwaarden tenzij anders vermeld. Meer  info over de inhoud van de verzekering vindt u hier.

Voor de gestalde klanten en onze ponyruiters is het lidmaatschap + C-verzekering VERPLICHT. Voor de gestalde klanten en alle andere klanten adviseren wij een CI verzekering.

Gelieve het inschrijvingsformulier volledig in te vullen en de betaling te storten op rekening van TDM Horses BE33 0017 8550 3046 met vermelding van "lidgeld 2024 + naam lid".

Uw lidmaatschap zal u per mail door PSV worden bevestigd. PSV bezorgt u dan ook een mutualiteitsattest en zo kan u een deel van het lidgeld terugkrijgen bij het ziekenfonds! Wij verwijzen ook naar de website van Paardensport Vlaanderen voor alle bijkomende info.