Tel: 0478/24.20.91   -    info@tdmhorses.be

We beperken ons niet tot het zadelmak maken. Het verder africhten van uw paard is ook mogelijk. Wij doen dit bij u ter plaatse of op onze eigen locatie.

 

  • Zadelmak: Wij begeleiden voornamelijk mensen die hun paard zelf zadelmak willen maken. Onze filosofie hierbij is dat de paarden vooral vertrouwen moeten opbouwen en de stress bij het paard tot een minimum beperkt moet worden. Een paard dat op deze rustige manier zadelmak gemaakt wordt zal meer vertrouwen in de ruiter stellen, wat ongetwijfeld van groot belang is in zijn latere (sport)carrière. Hoewel paarden onderling verschillen, hebben de meeste paarden na 4 tot 6 weken de 3 gangen en het sturen reeds goed onder de knie.

 

  • Africhten: Paarden die net zadelmak zijn hebben natuurlijk nog veel te leren. Misschien heeft u wel een paard dat opnieuw in het werk moet gezet worden, of u botst met uw paard tegen bepaalde rijtechnische problemen aan. TDM horses kan deze verdere africhting van uw paard verzorgen voor zowel spring- als dressuurpaarden. Zo wordt uw paard klaargestoomd voor een wedstrijdcarrière, voor verkoop, … of worden problemen uit de weg geruimd zodat u zelf (met de nodige begeleiding) weer verder kan met uw paard. We hechten er veel belang aan de klant steeds op de hoogte te houden van de vorderingen, en bijkomend te adviseren met betrekking tot de geschiktheid of kwaliteiten van het paard.

 

Rainman: paard in africhting: 1x in grote piste.