Tel: 0478/24.20.91   -    info@tdmhorses.be

Stalgebouw

TDM horses beschikt over 18 stallen. Deze voldoende ruime, luchtige stallen met luik bieden al het nodige comfort voor uw paard. Verder zijn in het stalgebouw een dubbele wasplaats met zowel warm als koud water, ruime zadelkamer of zadelkasten en sanitaire voorzieningen voorzien. Dit alles in een leuk en rustig kader waar het ook voor de ruiters, eigenaars, klanten aangenaam vertoeven is.

Pistes

Grote rijpiste:

De grote rijpiste van 60*30m biedt met deze dimensies de mogelijkheid om uw paard optimaal te trainen. Voor de springpaarden kan een volledig trainingsparcours geplaatst worden. De eb en vloed bodem zorgt dat de piste optimaal te berijden is ongeacht de weersomstandigheden.

 

Vrijspringpiste/kraal:

Deze piste kent een dubbele functie. Door de afmetingen van 15*30 en afgeronde hoeken leent ze zich goed voor de eerste stappen in de piste met jonge paarden. Daarnaast is ze voorzien van een hoge omheining om paarden op een ideale wijze te kunnen laten vrijspringen. Ook deze piste is voorzien van eb en vloed bodem.

 

Longeercirkel:

Met een diameter van 16 m en een degelijke omheining is deze cirkel ideaal voorzien voor het eerste werk met jonge paarden. Zo kan er veilig gewerkt worden, tevens op een professionele, gedraineerde bodem.

 

 

Weides

TDM horses beschikt over voldoende weidegang, opgedeeld in verschillende paddocks. Zo kan uw paard genieten van de nodige weidegang, veilig in een eigen paddock.